Kuřecí kousky s pak choi
Recept ještě nebyl hodnocenSmícháme marinádu. Nakrájíme kuřecí maso, zalijeme marinádou a necháme 10 minut marinovat.Smícháme všechny ingredience na omáčku a důkladně promícháme. Připravíme zázvor…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smícháme marinádu. Nakrájíme kuřecí maso, zalijeme marinádou a necháme 10 minut marinovat.Smícháme všechny ingredience na omáčku a důkladně promícháme. Připravíme zázvor…
Nejdříve si připravíme marinádu: otrháme rozmarýn, chceme jen jehličky. Všechny ostatní suroviny dáme do hmoždíře nebo mixéru a rozmělníme na kaši. Palce nakrájíme na…
Kdo má rád maso s příchutí ovoce, ten si přijde na své. Zde použitý druh masa je hůře dostupný, ale zcela jistě ho lze zaměnit za jiný kus vepřového masa. Dušený ve víně…
Zelí nakrájíme na nudličky, papriky na klínky, větší listy špenátu překrájíme na menší kousky a očištěné žampióny na osminky, chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme…
Maso osolíme a okořeníme granulovaným česnekem. Zprudka ho opečeme na pánvi s 2-3 lžícemi sezamového oleje - asi 5-7 minut z každé strany. Po prvních pěti minutách…
Maso očistíme a nakrájíme na velmi tenké nudličky.Česnek a zázvor oloupeme a společně utřeme.Všechny suroviny přidáme k masu (sojovou omáčku, chilli omáčku, med,…
Cestoviny uvaríme al dente. Rozpálime sezamový olej, pridáme cibuľu, sójovú omáčku, fazuľku, nadrobno narezaný cesnak a korenie. Za stáleho miešania 3 minúty opekáme. …
Prsa nakrájíme na nudličky a okořeníme grilovacím kořením. Na pánvi rozehřejeme lžíci řepkového oleje a maso opečeme doměkka. Hotové vyndáme z pánve a odložíme stranou…
Z očištěného masa nakrájíme přes vlákna plátky a z těch proužky cca 1,5 cm. Pak choi očistíme, opláchneme, necháme okapat a přepůlíme podél. Cibuli přepůlíme, sloupneme…
V uzavíratelné větší misce promícháme všechny ingredience na marinádu - česnek prolisujeme, zázvoru nastrouháme 1 lžíci, jablko a cibuli oloupeme a nastrouháme najemno.…
Špalíčky masa lehce naklepeme klouby ruky, obalíme kolem anglickou slaninou a ovážeme provázkem. Maso opepříme, osolíme, pokapeme olivovým olejem a dáme cca na hodinu do…
Zapneme troubu na 190° C. Lososa rozdělíme na 4 proužky (2 na porci). V mističce smícháme sójové omáčky, med, ocet, srirachu, prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor.…
Lososa nakrájeného na asi 3 cm velké kousky a 1 cuketu nakrájenou na podélné plátky naložte do marinády ze sójové omáčky, srirachy, limetkové šťávy a sezamového oleje…
1. Rýži uvaříme podle návodu. 2. Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme podle chuti, odložíme 3. Vejce ušleháme s 2 ČL sezamového oleje a odložíme. 4. Ve wok…
Maso nakrájíme na kostky. Smícháme všechny ingredience na marinádu a polovinu si dáme stranou. Maso vložíme do uzavíratelného sáčku nebo umělohmotného boxu a zalijeme…
Dáme vařit rýži Natural se solí,lžičkou kurkumy a lžící sezamového oleje. Do hotové rýže vmícháme na kostky nakrájený smažený Tempeh,rozmačkanou uvařenou brokolici,…
Plátky toustu opečeme v topinkovači. Vnitřní strany pokapeme sezamovým olejem, položíme velkou hrst petrželky bez tlustých stonků a plátky rajčat. Posolíme, přiklopíme a…
2 hodiny předem namočíme rozinky do šťávy z citronu.Jablko nakrájíme na kostičky, dáme do mísy, přidáme rozinky se šťávou, med, olej, chilli vločky a pepř. Necháme…
Do rozpálené Wok pánve dáme sezamový olej, přidáme nasekanou bílou část pak choy a tence nakrájenou mrkev a restujeme asi 5 minut. Přidáme česnek a zázvor a restujeme…
Vsechny suroviny na marinadu smichame, pridame na male kousky pokrajene kureci maso a nechame 1/2 hodiny marinovat v chladu a pote 1/2 hodiny pri pokojove teplote. …
Pokud jste ještě nikdy nepoužili připravený dresingový sladkokyselý základ crema di balsamico, máte ideální příležitost. Směs kedlubny s paprikou se díky lahodné chuti z…
Zeleninu-mrkvu, cibulu, papriku pokrajame "V" krajacom na zapalky, paradajku rucne na jemno. Kuracie prsia pokrajame na mensie kusky, pokorenime, posolime, pokvapkame…
Troubu předehřejte na 140°C a plech vyložte pečícím papírem. Houby očistěte a včetně nožiček nakrájejte na plátky (3 - 5 mm silné). Cibuli a 2 stroužky česneku…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Historie na talíři: Indiáni původně žili hlavně z kukuřice, fazolí a dýně. Bílí osadníci z Evropy přinesli sádlo, cukr a mouku a s tím i nemoci...
Exotické ovoce od A do Z, díl II.: Jak chutná pithaya a čím jsou zvláštní baby banány?
Pavlišovský řízek: Legendární specialita se zelím a knedlíkem „rozhádala“ dvě česká města