Perfect pasta (zeleninové špagety) s fazolkami
Recept ještě nebyl hodnocenFazolky necháme rozmrznout (nebo propláchneme na sítě horkou vodou a necháme okapat. V pánvi na troše oleje lehce promícháme sušenou cibulku, vhodíme fazolky, osolíme,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 284 kJ / 68 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,00 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 10,00 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Fazolky necháme rozmrznout (nebo propláchneme na sítě horkou vodou a necháme okapat. V pánvi na troše oleje lehce promícháme sušenou cibulku, vhodíme fazolky, osolíme,…
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Masopust na vesnici ožívá i v roce 2024: Tradiční masky i veselí jako v dobách dávno zapomenutých
Tradice na Zelený čtvrtek: Kdy si dát špenát a kdy jidášky, abychom byli celý rok zdraví?
Formičky na pečení cukroví: Jak se o ně správně starat, aby dlouho vydržely? Pomůže obyčejná soda, ocet i nakypřená voda