Pikantní zelňačka s fazolemi, bramborem a klobásou
Recept ještě nebyl hodnocenV hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme nakrájenou cibuli, kolečka klobásy a chvíli restujeme. Přidáme paprikovou pastu, lžíci mouky a společně ještě krátce zarestujeme.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 247 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,00 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 5,00 g |
– cukry | 4,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme nakrájenou cibuli, kolečka klobásy a chvíli restujeme. Přidáme paprikovou pastu, lžíci mouky a společně ještě krátce zarestujeme.…
Kuřecí játra se vyznačují svojí velice jemnou chutí. Navíc obsahují spoustu vitamínů a minerálů. Jejich příprava je velice rychlá a tak za dvacet minut z nich můžete mít…
Očištěné kuřecí řízky lehce po obou stranách naklepeme přes mikroténovou fólii, osolíme. Klobásku (nebo slaninu) si nastrouháme na hrubém struhadle (nebo ji nameleme…
Kuřecí maso nakrájíme na širší nudličky, osolíme, opeříme a promícháme s pikantní paprikovou pastou. Rozpálíme pánev s olejem a maso velmi prudce opečeme tak aby maso…
Houby očistíme a nakrájíme na menší kousky. V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje, zpěníme na něm nakrájenou cibuli, přidáme houby, osolíme, mírně podlijeme a dusíme…
Bôb a fazuľu namočíme každé zvlášť a uvaríme. Nadrobno narezanú slaninu orestujeme a opražíme na nej na polkolieska narezanú cibuľu. Pridáme narezanú ačokču ( alebo…
Z uvedených surovin na palačinky připravíme hladké těsto, necháme chvilku odpočinout a na oleji usmažíme z obou stran tenké palačinky. Je jich z tohoto množství cca 6-7…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Konfitovaný česnek používají v luxusních restauracích: Podle našeho podrobného návodu není problém si ho připravit doma
Vyzkoušejte ketózu a zbavte se kil navíc!
Chlebíček na řízku: Specialita způsobila na sítích poprask. Místo dvou teď denně prodáváme patnáct, říká majitelka bufetu