Čokoládové řezy s čokokrémem a šlehačkou
Recept ještě nebyl hodnocenPokud milujete čokoládu, určitě ochutnejte tyto výborné řezy. Nadýchaný čokoládový korpus je potřený výraznou rybízovou marmeládou a tvarohovo-čokoládovým krémem. Vše…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 347 kJ / 322 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 5,50 g |
– nenasycené | 2,30 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 55,00 g |
– cukry | 55,00 g |
––– laktóza | 5,00 g |
Pokud milujete čokoládu, určitě ochutnejte tyto výborné řezy. Nadýchaný čokoládový korpus je potřený výraznou rybízovou marmeládou a tvarohovo-čokoládovým krémem. Vše…
Oblíba hrnkových receptů je bezpochybně v jejich jednoduché přípravě. To ale neznamená, že moučník nelze skvěle vymazlit krémem a zdobením. Přesně jako v tomto receptu.…
Mouku prosejeme do mísy a promícháme s kypřícím práškem. Přidáme cukr a ostatní přísady. Metlou promícháme a vlijeme na plech s pečícím papírem.Vložíme do předem vyhřáté…
Dárky nemusíte nosit z obchodu, protože ty nejlepší jsou domácí s láskou vyrobené. Velmi oblíbené jsou rozmanité likéry, které zahřejí každého dospělého labužníka.…
Pokud často mlsně přešlapujete u stánku s pralinkami a nemůžete se rozhodnout, kterou si koupit a ochutnat dřív, máme pro vás skvělý tip. Vyzkoušejte si podle tohoto…
Žloutky zalijeme vřelou vodou a šleháme je do pěny. Pak přidáme dvě třetiny odváženého cukru a šleháme, až pěna přechází v hustší krém.Zvlášť ušleháme pevný sníh z bílků…
Uvaříme pudink dle návodu na obalu, jen cukru dáme více. Doslova jej přesladíme. Další cukr už pak do směsi přidávat nebudeme. Můžeme dát i vanilkový cukr. Necháme…
Odebereme 10 půlek jader a ostatní ořechy jemně nastrouháme. Zapneme troubu na 180 ° C a plech 34x36 cm vyložíme papírem na pečení.Vejce s cukrem šleháme nejlépe ručním…
Z 5 bílků a trochy cukru ušleháme pevný sníh. Žloutky utřeme se zbytkem cukru.Strouhanku, ořechy a prášek do pečiva smícháme a lehce zapracujeme i s citronovou kůrou…
Ze sladkého Pikaa můžete připravit skvělou osvěžující zmrzlinu, která přijde vhod v parných letních dnech. Postačí vám na to pouze vyšlehat Pikao se smetanou ke šlehání…
Vyšlehat žloutky s cukrem do pěny, pomaličku přisypávat mouku do žloutkové směsi a nakonec přidat a metličkou opatně přimíchávat tuhý sníh z bilku.Vylít na pečící papír,…
Vyšleháme bílky s polovinou cukru,zbylý cukr šleháme cca 3 minuty se žloutky. Pak postupně přidáme vodu a střídavě sypké suroviny. Dáme na střední plech,pečeme ve…
a) V mléce rozpustíme čokoládu, přidáme kávu a kakao. Vaříme cca 3min. V mikrovlnce rozpustíme zmrzlinu, kterou lžící opatrně podáváme do hrnečku na čokoládu. Zdobíme…
Pikao v uzavřené plechovce vaříme ve vodní lázni 2-3 hod. Necháme do druhého dne vychladnout.Pudink uvaříme dle návodu s vanilkovým cukrem.Pikao vyšleháme a postupně…
Máslo vyšleháme s cukrem do pěny. Postupně přidáváme vejce, mouku smíchanou s kakaem a práškem. Nakonec mléko a šleháme dohladka. Na plech na muffiny dáme papírové…
Rohlíky příčně rozkrojíme a vnitřky co nejvíce vydlabeme. Vnitřky rohlíků si ponecháme.Tvaroh umixujeme s ovocem nebo marmeládou (jindy Pikaem, karamelem apod.). Do…
Nejprve uděláme krém. Začneme tím, že šlehačky vlijeme do misky. Při šlehání šlehačky přidáváme ztužovač šlehačky. Když to bude houstnout, tak přidáváme Pikao. Nakonec…
Piškot: Vše smícháme dohromady a dáme péct v kulaté dortové formě do předehřáté trouby na 180 stupňů. Čokoládu si nalámeme do misky na kostičky a smetanu s máslem…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Božsky vláčné hot cross buns: Anglické mazance zvládne podle tohoto receptu každý
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat brambory: Za dva týdny se ukázalo, zda je lepší jutový pytlík nebo běžná spížírna
Jídla ze zbytků: Co se zavadlou zeleninou? Využít se dá do sekané i do polévky