Dort jahodový nepečený
Recept ještě nebyl hodnocenNepečené dorty jsou výborné po celý rok, nicméně v létě k němu můžeme přidat čerstvé ovoce. V tomto receptu použijeme voňavé jahody, které jsou v kombinaci s tvarohovým…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nepečené dorty jsou výborné po celý rok, nicméně v létě k němu můžeme přidat čerstvé ovoce. V tomto receptu použijeme voňavé jahody, které jsou v kombinaci s tvarohovým…
Sladkou smetanu ušleháme do tuha a přidáme obě zakysané smetany. Osladíme.Formu můžeme vyložit potravinářskou folií a dno poklademe piškoty. Na ně navrstvíme krém a…
Nejdřív připravíme náplně.Mák jemně umeleme a za stálého míchání vsypeme do horkého mléka. Když mák zhoustne, přidáme cukr, piškoty, skořici, máslo, rum a vločky.Jablka…
Nejdřív připravíme náplně.Mák jemně umeleme a za stálého míchání vsypeme do horkého mléka. Když mák zhoustne, přidáme cukr, piškoty, skořici, máslo, rum a vločky.Jablka…
Malé šátečky plněné skvělou jablečnou náplní ochucenou skořicí si určitě zamilujete. Po upečení je potřeme rozpuštěným máslem smíchaným s rumem a díky tomu budou krásně…
Ušleháme cukr a žloutky, přidáme vodu, mouku a nakonec sníh. Upečeme. Uvaříme pudink (mléko, cukr, pudinky), po vychladnutí zašleháme tvaroh a heru. Namažeme na korpus…
Bombardino je vlastně takový italský vaječný koňak. Tento likér se nejdříve proslavil na italských sjezdovkách jako nápoj perfektní na zahřátí. Vy ho můžete ochutnat…
Ušleháme šlehačku se ztužovačem apk do toho vmícháme kysané smetany. Do dorové formy dáme na dno piškyty nato dáme krém a opakujeme ukončíme to krémem. Navrh dáme ovoce.…
V mísce jsem rozbila cca půl - 1 balení Lotus sušenek (podle toho, jak velkou máte formu a jak vysoký chcete základ), máslo jsem pomalu rozpustila v hrnci a vlila ho do…
Tvaroh zmiešame s cukrom, vanilkovým cukrom, solamylom a citrónovou kôrou. Cesto rozdelíme na polovicu, budú 2 záviny. Vyvaľkáme, potrieme rozpusteným maslom a stred…
Cukr, vejce a horkou vodu ušleháme, přidáme olej a postupně přidáváme za stálého šlehání mouku smíchanou s kypřícím práškem. Těsto vlijeme na menší plech vyložený…
Piškot:Ušleháme celé vejce s cukrem do pěny a přimícháme zlehka přes síto mouku s práškem do pečiva. (Kdo chce, tak nejdříve tuhý sníh, do něho cukr+žloutky a nakonec…
Dobrý moučník pro posezení s rodinou či přáteli. Kvůli alkoholu ho sice nebudeme nabízet dětem, ale nahradíme-li rum čajem nebo džusem, pak si na něm i děti velmi…
Kdo by neměl rád štrúdl plněný skvělou jablečnou náplní vonící po skořici a smíchanou s rozinkami naloženými do rumu. Vyzkoušejte ho upéct podle tohoto receptu ze…
Vyšleháme šlehačku, zamícháme do ní kysané smetany, vanilkové cukry a dosladíme dle chuti. Potom lehce vmícháme celé piškoty. Dortovou formu si vytřeme máslem a…
Nejprve si dáme do vodní lázně rozpustit čokoládu (ne vařit pouze rozpustit) Dále do dvou misek oddělíme žloutky od bílků. Z bílků šleháme sníh. Když je hmota skoro tuhá…
Venku je horko, a my máme chuť na jednoduchý a chutný dezert, který nedá mnoho práce? Postačí smíchat tvaroh a zakysanou smetanu s trochou cukru, a tuto směs vrstvit do…
Nadýchané a vláčné, přesně takové jsou tyto rohlíčky. Jemné kynuté těsto, naplněné ořechovou nádivkou s medem a smetanou, během pečení provoní celý byt. Jen pozor, aby…
Vezmeme si velkou kulatou mísu a po celé její ploše naskládáme jednu vrstvu piškotů ( předtím ale piškoty do něčeho namočte, aby držely, nejlepší je čaj nebo kakao ). …
Nejprve oddělíme žloutky od bílků a z bílků připravíme tuhý sníh.Ke žloutkům přidáme cukr, vyšleháme do pěny a postupně přidáme mouku s práškem do pečiva, olej a nakonec…
Jednoduchý nepečený jahodový dort je chutný a líbivý na pohled díky střídajícím se vrstvám piškotů a jahodového rozvaru s pudinkem. Dezert chutná nejlépe proležený a…
Kynuté koláče nesmí chybět na svatbách, různých oslavách, nebo jen tak u odpolední kávy. Tuto tradiční sladkou pochoutku z české kuchyně všichni milují a každý si může…
Kdo by nemiloval cukrovinku s křupavou čokoládou, kopcem jahodové pěny a nadýchaným piškotem nakonec? Nyní si můžete indiánky připravit zcela domácí a potěšit své blízké…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Kdy sbírat blahodárnou mátu? Ze svěží byliny vyrobíte super limonádu i pikantní čatní
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice