Kanec na provensálské hořčici
Recept ještě nebyl hodnocenV tlakovém hrnci na sádle orestujeme očištěné, omyté a osušené maso nakrájené na kousky. Až se maso po všech stranách zatáhne, tak postupně přidáváme hořčici, pepř,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 661 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,90 g |
– nasycené | 2,17 g |
– nenasycené | 5,88 g |
–– mononenasycené | 3,14 g |
–– polynenasycené | 2,74 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V tlakovém hrnci na sádle orestujeme očištěné, omyté a osušené maso nakrájené na kousky. Až se maso po všech stranách zatáhne, tak postupně přidáváme hořčici, pepř,…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Živáňská pečeně na plechu: Dokonale šťavnatý mix chutí a vůní je jednoduchý na přípravu a nenáročný na nádobí
Sušené ovoce: Ideální zdravá sladkost nebo kalorická bomba? Záleží na druhu úpravy!
Sushi krok za krokem s Lukášem Neckářem: Jak udělat tu nejlepší zálivku na sushi rýži