Česneková polévka
Recept ještě nebyl hodnocenZemiaky uvaríme s rascou domäkka, pridáme olej, prelisované strúčiky cesnaku, mletú papriku, osolíme a ochutíme majoránkou. V tanieri posypeme petržlenovou vňaťou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 255 kJ / 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 10,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 9,00 g |
–– mononenasycené | 6,50 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zemiaky uvaríme s rascou domäkka, pridáme olej, prelisované strúčiky cesnaku, mletú papriku, osolíme a ochutíme majoránkou. V tanieri posypeme petržlenovou vňaťou a…
Cibuľu na drobno pokrájame a osmažíme na masti do sklovita. Pridáme na kocky pokrájané mäso, posolíme, pokoreníme, pridáme čevenú papriku, štipku mletej rasce a podľa…
Mäso a údenú klobásu - 200 g spolu pomelieme.Ryžu premyjeme a cca 3 min. varíme.Cibuľu pokrájame na drobno a udusíme na masti.Celú kapustu oberieme od vrchných listov,…
Do nádoby vhodnej do mikrovlnky vrstvíme : Na kocky narezané filé, osolíme, okoreníme, posypeme troškou rasce, na kolieska narezané zemiaky, opäť osolíme, na kolieska…
Slaninu narežeme na kocky a orestujeme, vložíme nadrobno narezanú cibuľu, opražíme, pridáme na rezance narezanú kapustu ( zelí ) , ochutíme soľou a kmínom, podlejeme…
Všetky prísady na guľky dobre premiešame a urobíme malé guľky ( priemer cca 3 cm ). Slaninu narežeme na malé kocky a vyškvaríme. Na tomto základe opražíme narezanú…
Zemiaky očistíme, nakrájame na kolieska, pridáme soľ, cesnak, rascu, bobkový list, klobásu vcelku, dáme variť. Keď sú zemiaky uvarené, urobíme zápražku (polievka má byť…
Na oleji speníme cibuľu drobne nakrájanú. Stiahneme z ohňa, primiešame červenú papriku, pridáme kocky mäsa, chvíľočku premiešavame na slabom ohni, podlejeme trochou vody…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přehledný manuál: Jak správně skladovat potraviny, abyste ušetřili peníze i čas. Tyhle jednoduché zásady fungují pro všechny
Jak na dokonalé a šťavnaté hovězí na houbách? Chuť vylepší slanina, česnek i sklenka bílého vína
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná