Rýže natural s čínskou zeleninou
Recept ještě nebyl hodnocenRýži umyjeme, zalijeme 1,5 násobkem vody, osolíme a uvaříme podle návodu doměkka. Já ji obvykle vařím pod pokličkou na nejmenším plameni 30 min a bez odklopení pokličky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 745 kJ / 417 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,70 g |
Tuky | 3,30 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,42 g |
–– mononenasycené | 0,17 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 3,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 85,40 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Rýži umyjeme, zalijeme 1,5 násobkem vody, osolíme a uvaříme podle návodu doměkka. Já ji obvykle vařím pod pokličkou na nejmenším plameni 30 min a bez odklopení pokličky…
Namiesane obilniny uvarim do makka. Na sadle udusim do chrumkava celu pokrajanu cibulu a vsetko zamiesam do obilnin. Zmes osolim, okorenim, pridam prelisovany cesnak,…
Na oliv. oleji restujeme rýži, osolíme (nebo dáme bujón), zalijeme vodou a vaříme. Když je rýže téměř uvařená, přidáme očištěnou a na růžičky rozebranou brokolici a vše…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 10. 6. 2024 17:44
Přidáno 10. 6. 2024 17:21
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Opulentní hostiny starověkého Říma: Dušený papouščí jazyk nebo nadívaný plch se konzumovali vleže
Jídelníčky slavných: Angelina Jolie krmí děti vařenými brouky a pavouky
Finále Polreichova souboje restaurací zná vítěze: Netradičně postavené menu porazilo punkový přístup, rozhodování ale ztížil dezert