Mleté maso na zelí
Recept ještě nebyl hodnocenNa pánvi potřené sádlem, nebo olejem orestujeme mleté, okořeněné maso, posypeme sáčkem "šikovné recepty" selská sekaná a zalijeme 1 dcl vody. Na pekáček si naložíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na pánvi potřené sádlem, nebo olejem orestujeme mleté, okořeněné maso, posypeme sáčkem "šikovné recepty" selská sekaná a zalijeme 1 dcl vody. Na pekáček si naložíme…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Trochu líné bochánky: Upečte si na Štědrý den typické staročeské pečivo peciválky
Recepty pro kočky: Zahoďte granule a potěšte čtyřnohého mazlíka pořádným jídlem
Granizados aneb Osvěžující ledová tříšť: Snadno ji vyrobíte z čerstvých jahod, důležité je směs během mražení několikrát promíchat