Nekynutý makový závin z mála surovin
Recept ještě nebyl hodnocenPříprava makového závinu podle tohoto receptu je snadná, těsto z několika málo surovin je hotové za pár minut. Náplň voní nejen mákem a povidly, ale i čokoládou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Příprava makového závinu podle tohoto receptu je snadná, těsto z několika málo surovin je hotové za pár minut. Náplň voní nejen mákem a povidly, ale i čokoládou a…
Vděčná rychlovka, kterou můžete jíst teplou i studenou nebo si ji vzít v krabičce do práce, to je rýžový nákyp. Možná nevypadá na první pohled jako favorit, ale jakmile…
Hustá povidla rozmícháme s troškou rumu tak, aby se dala na těsto dobře mazat.Pro lepší vůni přidáme malinko mleté skořice, vanilkového cukru, strouhané citronové kůry a…
Legendární moučník spojený historicky s pražskými kavárnami a cukrárnami 30 let minulého století. Odtud si nese i pojmenování. Příprava vypadá na první pohled složitě,…
Vánočku nakrájíme na plátky, jablka oloupeme a nakrájíme na jemné plátky.Tvaroh smícháme se smetanou, jablky a osladíme podle chuti. Máslo rozehřejeme.Zapékací mísu…
Velmi pěkná a nápaditá roláda je zároveň moučníkem velice snadným. Dokáže ji připravit opravdu každý a poměrně rychle. Stačí na plech nastrouhat jablka, na ně rozetřít…
Potřebujete rychle jednoduchý a chutný moučník a máte doma 2 jablka a balení listového těsta? Máte vyhráno, protože do 35 minut bude chutný kousek s jablečnou náplní na…
Rebarbora má svou sezonu na přelomu jara a léta. Její specifická chuť se skvěle vyjímá právě na jednoduchých moučnících, jako je tento řez s drobenkou. Kousky rebarbory…
Recept na jeden z nejznámějších koláčů, který k nám doputoval až z anglicky mluvících zemí. V průběhu let u nás zdomácněl a jedno je jisté, s tímto koláčem plněným…
Chutney nebo také čatní pochází z Indie a jde o omáčku výrazné chuti. V chutney připraveném z rebarbory se skvěle snoubí její kyselkavá chuť s aromatickým zázvorem,…
Františky, známější pod názvem Švýcarky, jsou oblíbeným kynutým pečivem. Jejich příjemná skořicová chuť a postupně se odlupující těsto vás určitě dostane. Záleží jen na…
Františky, známější pod názvem Švýcarky, jsou oblíbeným kynutým pečivem. Jejich příjemná skořicová chuť a postupně se odlupující těsto vás určitě dostane. Záleží jen na…
Jednoduchá výborná buchta, která voní skořicí a povidla dodají vláčnost. Je rychlá, vše jen smícháme a pečeme. Skvěle se hodí k nedělní kávě, nebo na svačinu. Poléváme…
Rafinovaně lahodný recept využívající jablka. Nejběžnější ovoce, které lze sehnat. Jablka ve spojení s pudinkovou vrstvou vytvoří šťavnatý zákusek, který i moc pěkně…
Právě dozrávají švestky a to je ten nejlepší čas udělat si dobrý koláč ke kávě nebo na snídani. Křehké linecké těsto, tvarohová náplň, šťavnaté švestky a voňavá drobenka…
Buchty nemusí být jen s mákem či tvarohem. Použijte ovoce, kterého je na podzim spousty, například švestky. Jejich sezóna je v plném proudu, tak z nich vykouzlete chutný…
Někdy je potřeby rychle něco dát na stůl a v tom nám pomůže zavařená konzerva masa. Stačí jen rychle dodělat omáčku, uvařit špagety a dochutit čerstvými bylinkami.
Banány a jablka v tomto receptu úspěšně nahrazují vejce, tak jako to dělají vegani. Navíc jablka dodávají moučníku na šťavnatosti a společně se skořicí příjemně bábovku…
Kdo by neznal mřížkový koláč z křehounkého těsta, pokrytý vrstvou šťavnaté jablečné náplně se skořicí a pudinkem? Tento koláč je ale navíc vylepšený přidanou tvarohovou…
Makovec je ze všech makových receptů nejoblíbenější a jeho příprava nejjednodušší. Naše milované makové moučníky sklízejí u nás obdiv, ale ve světě pozdvižení, neboť v…
Do moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…
Do moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…
Do moučníků, koláčů, závinů nebo buchet patří náplň. Díky ní se těšíte na každé další sousto. Zde jsou ty nejoblíbenější. Sladkou čokoládovou, jemnou tvarohovou,…
S podzimem přichází tradiční sběr jablek, proto využijte úrody a upečte si rychlý štrúdl z listového těsta se skořicí. Pokud máte kupované těsto, bude pečení legrace a…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami