Melírovaný dort s karamelem
Recept ještě nebyl hodnocenDo vymazané formy klademe těsto po lžících tímto způsobem: do středu formy dáme 1 lžíci sv. těsta a na něj dáme lžíci tm. těsta. V tomto postupu pokračujeme, dokud nám…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do vymazané formy klademe těsto po lžících tímto způsobem: do středu formy dáme 1 lžíci sv. těsta a na něj dáme lžíci tm. těsta. V tomto postupu pokračujeme, dokud nám…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní
Chcete si upéct originální americký cheesecake? Jednu surovinu byste neměli vynechat!
Bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha: Slavný šéf do něj přidává salám a jednu speciální pikantní ingredienci