Rychlá polévka se zeleninou, zauzeným sýrem a krupičkou
Recept ještě nebyl hodnocenZeleninku - celer, petržel, mrkev jsem nahrubo nastrouhala a dala jsem pak povařit s bujónem, přidala jsem pokrájenou cibulku i zelenou nať, hrášek a pak když byla…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 092 kJ / 261 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 10,50 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 1,50 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zeleninku - celer, petržel, mrkev jsem nahrubo nastrouhala a dala jsem pak povařit s bujónem, přidala jsem pokrájenou cibulku i zelenou nať, hrášek a pak když byla…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
František d´Este a Žofie Chotková zemřeli před obědem. Už ani nestihli ochutnat kuře v těstíčku a dezert „bomba pro královnu“
Holka u plotny peče: Rychlý perník na plech se skořicí a povidly je neskutečně vláčný díky jedné surovině
Jak peče rohlíky Josef Maršálek? Těsto podle něj nesmí při kynutí oschnout a prozradil trik, díky kterému budou nádherně křupavé