Slaný těstovinový koláč
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si dle návodu uvaříme těstoviny, jen dobu varu zkrátíme asi o 2 minuty, aby byly mírně nedovařené. Pak je scedíme a promícháme se lžící oleje, aby se neslepily. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 509 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve si dle návodu uvaříme těstoviny, jen dobu varu zkrátíme asi o 2 minuty, aby byly mírně nedovařené. Pak je scedíme a promícháme se lžící oleje, aby se neslepily. …
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Tajemství šťavnaté sekané je ve správném poměru vepřového a hovězího masa. Známe fígl, díky kterému při pečení nepopraská
Vdolky nebo lívance? Bulharské placky mekitsa mají od každé něco. A nejlepší jsou na snídani
Retro okénko: Je libo šunkovou rolku, plněná vejce nebo jednohubky s mandarinkou?