Ovocný ledový nápoj
Recept ještě nebyl hodnocenOvoce omyjeme, zbavíme stopek, pecek. Rozmixujeme dohladka.Ledovou tříšť získáme buď rozsekáním ledu v mixéru, případně rozdrtíme nebo použijeme drobounké tvary ledu v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ovoce omyjeme, zbavíme stopek, pecek. Rozmixujeme dohladka.Ledovou tříšť získáme buď rozsekáním ledu v mixéru, případně rozdrtíme nebo použijeme drobounké tvary ledu v…
Omyté jahody umixujeme s vychlazeným mlékem, cukrem dle potřeby a kokosovým sirupem. Vmícháme ledovou tříšť. Do sklenic dáme zmrzlinu a zalijeme jahodovým nápojem.…
Do sklenice nalijeme trošku horké vody a přidáme cukr se skořicí, promícháme tak, aby se cukr rozpustil. Přidáme maliny, které rozmělníme. Zakápneme citronem, nasypeme…
Čerstvé jahody opereme, rozmixujeme s cukrem, špetkou skořice a čistým jogurtovým nápojem. Nápoj nalijeme do nazdobené sklenky a v létě můžeme přidat ještě ledovou tříšť…
Jako první připravíme mátový čaj. Necháme luhovat 12 minut. Poté čaj schladíme.Do mixéru vložíme borůvky, chia seminka a zalijeme vychlazeným čajem. Vše rozmixujeme…
Zmražené mléko (nakrájené na menší kousky) si rozmixujeme v mixeru. Přidáme ledovou tříšť, cukr, van. cukr, 2 lžíce mléka a mixujeme, dokud nám nevznikne hustá "zmrzlina…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Otestovali jsme nové burgery Přemka Forejta: Porotce MasterChef Česko konečně naučil McDonald's připravit kuřecí maso
Josef Maršálek nabídl recept na lahodné věnečky: Buďte opatrní při vážení a krém připravujte při správné teplotě, radí cukrář
Hranolky z fastfoodu můžeme díky jednoduchému triku získat vždy čerstvé. Bojovat se dá i proti ztrátě křupavosti