Perníčky od Kátěnky
Recept ještě nebyl hodnocenMedové perníčky vonící po badyánu, anýzu a skořici, pomůžou navodit správnou vánoční atmosféru v každé domácnosti. Při jejich vykrajování a zdobení můžete zapojit celou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Medové perníčky vonící po badyánu, anýzu a skořici, pomůžou navodit správnou vánoční atmosféru v každé domácnosti. Při jejich vykrajování a zdobení můžete zapojit celou…
Nenáročným, ale velmi chutným a zajímavým moučníkem je francouzská galette. Křehké tukové těsto je naplněno borůvkovou směsí s vůní vanilky. Z čerstvých borůvek bude…
Žádné přátelské posezení, nebo večerní sledování filmu, se neobejde bez dobrého slaného pohoštění. Pokud máte v zásobě pesto z medvědího česneku, neváhejte a použijte ho…
Receptů na medovník je hodně, ale tenhle je opravdu vynikající. Výhoda je, že těsto můžeme mít připravené předem i v mrazáku a pak je otázkou okamžiku, než upečeme…
Adventní svícen nemůže na Vánoce chybět v žádné rodině. Můžete ho připravit z perníkového těsta, nazdobit dle vaší fantazie bílkovou polevou. Originální svícen se bude…
Věnečky, z těsta vonícího po pomerančích, posypané arašídy a cukrem, krásně křupou v ústech a jejich příjemně sladká pomerančová chuť vám v nich zůstane ještě dlouho po…
Připravte k nedělnímu odpolednímu mlsání řezy z křehkého lineckého těsta s jemnou broskvovou náplní a čepicí zapečené krémové vrstvy ze zakysané smetany. Rozležením v…
Nevíte co dělat se sklenicí arašídového másla? Zkusili jste už sušenky? Jestli ne, je nejvyšší čas to napravit. Není to těžká úloha ani pro začínajícího kuchtíka.…
Toto těsto je možné použít na vánočku nebo mazanec. Již dávno se nepeče vánočka jen na Vánoce a mazanec jen na Velikonoce. Toto pečivo je tak dobré, že si užíváme i v…
Na Velikonoce připravujeme řadu dobrot a mezi ně patří i ořechový věnec z kynutého těsta. Přípravu kynutého těsta usnadní domácí pekárna. Věnec naplněný ořechovou náplní…
Výborného nadýchaného beránka nazdobíme po upečení sněhem z bílků a cukru, který připravíme ve vodní lázni. Celé tělo beránka ozdobíme kudrnkami a obličej vytvoříme z…
Univerzální těsto na Vánočku nebo Velikonoční mazanec. Dobré kynuté těsto s troškou rumu, ořechů, mandlí a rozinek. Můžeme z něj péct nejen na svátky, ale také o víkendu…
K přicházejícím svátkům jara patří také spousta sladkých dobrot. Velikonoční cop s polevou z meruňkové zavařeniny a citronu, plný kandované pomerančové kůry zachutná…
Tyto sušenky jsou moc dobré, nejlépe chutnají, když se trochu rozleží. To ale většinou nehrozí. Zmizí bleskově z talířků. Do sušenek můžete přidat třeba nakrájené sušené…
Tento perníkový stromeček bude krásnou ozdobou vašeho vánočního stolu a potěší nejen děti. Při zdobení perníčků můžete popustit uzdu vaší fantazii. Perníčky chutnají…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Legendární švestkový koláč z New York Times: Podle receptu z roku 1983 se jednoduše dělá a božsky chutná
Položit příbor rovnou na stůl je ta nejodpudivější varianta, říká Ladislav Špaček a radí, jak se bránit dalším hrůzám v restauracích
Jakou zeleninu dát do bramborového salátu? Nakládaná vylepší chuť a ušetří čas a salát s ní díky jedné složce vydrží déle čerstvý