Falešná slepičí polévka (z tykve)
Recept ještě nebyl hodnocenDužinu z tekvice, vlastne odpad, čo by sme vyhodili s dobre vyvinutými semenami dáme variť do vody. Osolíme, kvapneme olej, pridáme zeleninu, varíme asi 3/4 hodiny.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dužinu z tekvice, vlastne odpad, čo by sme vyhodili s dobre vyvinutými semenami dáme variť do vody. Osolíme, kvapneme olej, pridáme zeleninu, varíme asi 3/4 hodiny.…
Nejdřív si dáme dusit srdíčko, které nakrájíme na menší kousky, do kastrolu na olej s nakrájenou slaninou dáme osmažit pokrájenou cibulku a vložíme srdíčko, které chvíli…
Přísady na marinádu dobře rozšleháme a natřeme jimi plát masa z obou stran. V pánvi rozpálíme olej a s máslem a dohněda opečeme hrubě nasekanou cibuli. Přidáme nasekaný…
Pekáč vymastíme, dáme vrstvu kostiček cibule, vrstvu plátků hub, osolíme, opepříme, okmínujeme, přidáme snítky bylinek (já jsem použila rozmarýn, oregano, bazalku) a…
Na masle orestovat nakrajenou cibulku, pridat nakrajeny porek, pote na male kosticky nakrajenou mrkev a jeste chvili za obcasneho michani restovat. Pote zalit cca 1-1…
Do kastrolku dáme rozpustit máslo, přidáme mouku a usmažíme světlou jíšku. Zalijeme mlékem a mícháme do zhoustnutí. Přilijeme vodu, přidáme Masox, vegetu, mletý pepř,…
Kuřecí skelet nebo stehno vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou, přidáme kousek cibule a velmi pozvolna vaříme, spíš necháme jen táhnout.Po uvaření vývar přecedíme a…
Kuřecí maso z prsou nakrájíme na drobné kousky, vložíme do osolené vody a necháme zavařit.Pak přidáme nahrubo nastrouhanou zeleninu, nakrájené zelí a nasekaný libeček.…
Pečené krůtí stehno s provensálskými bylinkami je krásně šťavnaté, v troubě se peče prakticky samo. Z jednoho stehna nakrmíte skoro celou rodinu. Jako přílohu můžete na…
Pečené krůtí stehno s provensálskými bylinkami je krásně šťavnaté, v troubě se peče prakticky samo. Z jednoho stehna nakrmíte skoro celou rodinu. Jako přílohu můžete na…
Tradiční velikonoční nádivka by kromě různých druhů masa měla obsahovat také bylinky. Ty jsou zrovna na jaře v plné síle. V tomto receptu jich v nádivce máme hned…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Zdeněk Pohlreich se vrací: Ve svém novém pořadu po letech odhalí zákulisí Ano, šéfe!
Korunovace krále Karla III.: Upekli jsme oficiální špenátový koláč, který bude hvězdou slavnostního menu. Je to snadné