Jemný flapjack
Recept ještě nebyl hodnocenV kastrolu rozpustíme máslo s medem. Vločky nasypeme do větší mísy, ovesné vločky jsem si trochu nasekala v robotu, amarantové a quinoové jsem nechala tak, jak jsou. K…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 535 kJ / 367 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,80 g |
Tuky | 4,40 g |
– nasycené | 0,50 g |
– nenasycené | 3,80 g |
–– mononenasycené | 1,60 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,02 g |
Sacharidy | 61,00 g |
– cukry | 4,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
V kastrolu rozpustíme máslo s medem. Vločky nasypeme do větší mísy, ovesné vločky jsem si trochu nasekala v robotu, amarantové a quinoové jsem nechala tak, jak jsou. K…
Máslovou dýni okrájíme a nastrouháme najemno.V kastrůlku rozpustíme ghí a na mírném plameni orestujeme dýni. Přidáme quinoové vločky, promícháme a necháme chvilku opékat…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Dovolená v Chorvatsku 2023: Předražené ubytování, kilo kuřecího masa za 250 Kč, ale přívětivé ceny chleba či ovoce
Báječná Paní Walewská: Vyzkoušejte polský moučník pojmenovaný po milence Napoleona
Jak správně zavařit džem a co dělat, když netuhne: Fungují tyhle triky našich babiček