Wasabi zmrzlina
Recept ještě nebyl hodnocen1. V menším kastrolu zahřejte smetanu, dokud nedosáhne bodu varu, poté stáhněte na minimum. 2. Žloutky s cukrem vyšlehejte ručním šlehačem, zašlehejte do kastrůlku se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 571 kJ / 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 1,50 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 1,20 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 800 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 75,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
1. V menším kastrolu zahřejte smetanu, dokud nedosáhne bodu varu, poté stáhněte na minimum. 2. Žloutky s cukrem vyšlehejte ručním šlehačem, zašlehejte do kastrůlku se…
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
V Prostřeno se bude smažit! Jak na legendární plumlovský řízek, který dříve stával 15 Kčs?
Dokonalý domácí bujon připravíme i ze zbytků a můžeme jej zamrazit na příště. V chuti předčí ten kupovaný!
Zikmund Lucemburský: Syn Karla IV. tak miloval maso, že z toho onemocněl. Lékaři mu doporučili přísnou dietu