Zavařenina - články, postupy a rady
Kulinářský slovník Přejít do slovníku
Želé je látka živočišného původu, pokud se kapalina přidá do želatiny, nebo přírodního charakteru, když se přidá do pektinu. Želé je také zavařenina, kterou připravíme z ovoce a cukru. Želé zdobíme moučníky.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Slavné omáčky: Na beurre blanc, skvělou máslovou omáčku k rybám stačí jen tři základní ingredience. Víte, které?
Velikonoční dobroty bez chyby: Upečte si tradiční Boží milosti podle M. D. Rettigové
Jak na šišky plněné mákem? Brambory uvařte den dopředu a pikantní marmeláda s čerstvě namletým mákem dodají náplni říz