Jaké koření patří do sekané a bez kterého druhu koření se rozhodně neobejdete
Sekaná je chutný pokrm z mletého masa, můžete do ní zužitkovat i prorostlé a tuhé maso. Druhy mas lze kombinovat a vytvořit tím pokaždé jinou chuť. Vždy je ale třeba maso správně okořenit. A čím, to poradíme v tomto článku.
Špatně ochucenou sekanou už na talíři nezachráníte. Proto je důležité věnovat pozornost tomu, abyste použili správný druh koření a správně masovou směs osolili. Pravděpodobně bude nutné syrovou směs ochutnat a podle potřeby dochutit.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Jaké koření patří do sekané
Je dobré dochucovat postupně, osolit a okořenit, ochutnat a případně ještě dochutit.
- Základem je maso správně osolit. Ideálně solíme maso ještě před tím, než ho umeleme. Krásně se nám tak sůl rozptýlí.
- Přidáme pepř, majoránku a česnek. To je základ. Kdo chce, přidá ještě sladkou papriku, libeček, petržel nebo kmín.
Pro inspiraci přikládáme také videorecept, ve kterém je příprava sekané předvedená krok za krokem a směle se do ní může pustit i začátečník. Proto neváhejte a pusťte se do vaření společně s námi.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 1 hodinou
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 5 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 7 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Komentáře