Na co použít brambory typu C? Správný výběr vhodného typu je základem úspěchu
Správný výběr vhodného typu brambor je základem úspěchu, přitom to není až tak složité. Tři základní typy se značí písmeny abecedy a vyplatí se pamatovat si, k čemu se který z nich nejvíce hodí.
Základní typy brambor jsou A, B a C. Toto rozdělení se týká hlediska vhodné kuchyňské úpravy. Kromě toho se liší brambory podle jednotlivých odrůd, což je samozřejmě mnohem složitější. Každá odrůda má trochu jiné vlastnosti a každý z nás upřednostní trochu jinou chuť.
Tipy a triky pro vás Všechny tipy a triky
Na co použít brambory typu C
Brambory typu C jsou nejvíce moučné, rychle se rozváří a měknou, proto jsou ideální na přípravu kaší nebo těst. Do těst se dají snadno rozmačkat, stačí použít mačkadlo (šťouchadlo) na brambory a máme rychle hotovo.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení horoskopu, která vyšvihnou nejlepší guláš: Panny překvapí chalupářským se špekáčky, Štíři připraví ostrý mexický
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Komentáře