Vše o pěstování, sklízení a zpracovávání darů ze zahrady. Všechno má svůj čas i pravidla
Téměř po celý rok nám zahrada nabízí spoustu skvělých plodin a květin, které můžeme využít nejen v kuchyni. Abyste z toho dokázali vytěžit maximum, je dobré vědět, jakou péči od A do Z si zaslouží jednotlivé komponenty na zahradě.
Jaké tipy a triky se v seriálu "Zahrada" dozvíte?
V seriálu "Zahrada" se dozvíte prakticky všechno, co potřebujete vědět, abyste si mohli vypěstovat téměř jakoukoliv surovinu. Dozvíte se především:
- jak pěstovat,
- jak si zpestřit zahradu,
- jak předejít různým neduhům na zahradě,
- co vysadit na zahrádce,
- jak urychlit dozrávání,
- jak a kdy sklízet,
- jak se starat o zahradu,
- jak zpracovávat úrodu.
Předchozí 1 2 3 4 5 … 18 Další
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Mandlové šneky
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno před 4 hodinami
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 6 hodinami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 19 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno 8. 5. 2024 13:15
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno 8. 5. 2024 13:03
Přečtěte si Zobrazit více
Nikdy není pozdě, říká Petra z MasterChef Česko 2022. Nám prozradila, na čem pracuje i jaký je její recept na bleskovou žemlovku
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Kaldoun podle kuchařky z 80. let: Polévka ze zbytků pečené husy voní muškátovým oříškem a nejlepší je s knedlíčky