Zapečený camembert je rychlá dobrota skoro bez práce. Videonávod vám ukáže postup
Patříte mezi milovníky sýrů? Máme pro vás skvělý tip na dokonalý zapečený camembert s bylinkami, medem a chilli. Jeho příprava vám zabere jen pár minut a báječná rychlá pochoutka se hodí k pohodovému večeru doma s přáteli.
Camembert je měkký sýr, který má krémovou konzistenci a na povrchu ušlechtilou bílou plíseň. Vyrábí se z kravského mléka, má velmi lahodnou máslovou chuť a skvěle se hodí na zapékání, grilování i nakládání. Máme pro vás skvělý tip na dokonalý zapečený camembert s bylinkami, medem a chilli, který vás překvapí svou jednoduchou přípravou a po rozpečení i dokonalou chutí.
Mohlo by vás zajímat
Příprava pečeného camembertu
Na přípravu budete potřebovat: 1 camembert, 1 hrst sherry rajčat, 1 palice česneku, 1 lžíce medu, chilli dle chuti, 1 snítka tymiánu a vlašské ořechy.
- Připravte si camembert, do kterého pomocí nože na povrchu vytvořte mřížku.
- Sýr dejte do malé zapékací misky, pokapejte medem, posypte nasekanými vlašskými ořechy, zasypejte vločkami chilli a bylinkami podle chuti.
- Spolu se sýrem můžete do pekáčku dát také cherry rajčátka a česnek.
- Dejte zapéct do trouby.
- Přejeme dobrou chuť.
Camembert je výborný i naložený. Naprosto dokonale doplní večer u piva s přáteli. Vyzkoušejte také naložený hermelín:
Do komentáře nám dejte vědět, jak jste si pochutnali na zapečeném camembertu.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 20 minutami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 13 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 14 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 23 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Co dělat v karanténě? Naložte si hermelíny! Jak na to, aby chutnaly jako z vaší oblíbené hospody?
Komentáře