uvařil 12. 1. 2015 18:47
Upečené roládky rozbalte a rozdělte nožem na plátky silné asi 2 cm. Podávejte je s kysaným zelím a na sádle orestovanou cibulkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 12. 1. 2015 18:47
Upečené roládky rozbalte a rozdělte nožem na plátky silné asi 2 cm. Podávejte je s kysaným zelím a na sádle orestovanou cibulkou
brambory, vejce, mouka hrubá, krupice, sůl, salám, škvarky, maso uzené, cibule, sádlo
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Krevetový koktejl býval nejoblíbenějším jídlem v Británii, dnes se podává spíše jako vtip
Gruzínská omáčka satsivi z vlašských ořechů dodá kuřeti božskou chuť a vůni. Podávat se dá teplá i studená
Trochu líné bochánky: Upečte si na Štědrý den typické staročeské pečivo peciválky