uvařila 8. 12. 2016 15:44
Dýňová polévka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 12. 2016 15:44
Dýňová polévka
dýně, vývar zeleninový, smetana ke šlehání, mouka hladká, voda, sůl, pepř mletý, koření kari, chilli, květ muškátový, bylinky
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Jak doplnit proteiny? Tipy na jídla s vysokým obsahem bílkovin
Jak nejlépe opéct brambory? Aby byly krásně křupavé a nadýchané, je potřeba správný typ brambor a vhodný tuk
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny