uvařila 23. 3. 2024 17:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 3. 2024 17:34
mouka hladká, sůl, droždí čerstvé, cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, žloutek, kůra citronová, mléko, olej, majonéza, tvaroh, vejce, pudink vanilkový, kůra citronová, cukr, povidla švestková, máslo, cukr krupice, mouka polohrubá, vejce, máslo, rum, cukr moučkový
Přidáno před 53 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Od nápojů po dezerty: Mrkev dětem schováte do jakéhokoli druhu pokrmu. Mrkvovému dortíku nebo sladké omáčce neodolají!
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!