uvařila 17. 4. 2016 10:14
základní surovinou je mimo jiné černé pivo; použila jse anglický Porter, který je hodně karamelový. V Čechách se též vyrábí a prodává.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 4. 2016 10:14
základní surovinou je mimo jiné černé pivo; použila jse anglický Porter, který je hodně karamelový. V Čechách se též vyrábí a prodává.
losos, olej olivový, pivo černé, omáčka sojová, česnek, zázvor čerstvý, cukr hnědý, semínka sezamová, cibulka jarní
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Skromná kuchyně: Jak udělat z tvrdého chleba opět čerstvý a křupavý? Stačí voda a alobal!
Pečeme s Ivou: Světlé a nadýchané pšenično-žitné bagety, které si zamilujete na první zakousnutí
Čertova omáčka s rýží: Pikantnímu jídlu dodají ostrý říz feferonky a kvalitní uzenina je zárukou dokonale vyvážené chuti