uvařil 17. 2. 2012 14:32
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 2. 2012 14:32
panenka vepřová, mrkev, celer, petržel, cibule, povidla švestková, víno červené, švestky sušené, vývar masový, sůl, pepř, koření grilovací, mandle, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, olej olivový, brambory, olej olivový, tymián, koření grilovací
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční vaječná tlačenka: Co udělat, aby dobře ztuhla a jak ji bez úhony vyklopit?
Tvarohovo pudinkové řezy z listového těsta: Nadýchaný vláčný dezert s jemnou náplní chutná božsky a zvládne ho i začátečník
Chléb a pivo byly základními potravinami starověkého Egypta. Do hrobek zemřelým se dávalo tisíc bochníků a pivo popíjely i děti