uvařil 17. 2. 2012 14:33
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 2. 2012 14:33
panenka vepřová, mrkev, celer, petržel, cibule, povidla švestková, víno červené, švestky sušené, vývar masový, sůl, pepř, koření grilovací, mandle, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, olej olivový, brambory, olej olivový, tymián, koření grilovací
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Nejlepší borůvkový koláč na světě: Dokonalému výsledku pomůže máslo, skořice i správná drobenka
Grilování levou zadní: Zkuste uzený slovenský sýr oštiepok! Pochutnáte si tak, jako by to bylo maso!
Slovenské nudle párance bývaly jídlem dřevorubců: S brynzou, rozmačkanými bramborami a slaninou chutnají skvěle