„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Špaldový koláč s červenou řepou, ořechy a krémem z tvarohu a mascarpone Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Johanka128
Vepřové plátky na tymiánu a cibuli se šťouchanými brambory Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Johanka128
Krůtí kousky pečené v nastrouhaných batátech - pro nejmenší Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Johanka128
Kuřecí prsa v zakysané marinádě zapečená se žampiony a těstovinami Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 Johanka128