„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Radim dělá zálivky na saláty z fermentovaných rajčat: Propašovat se tam dá cokoliv, ale správný olej vytvoří symfonii
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Vepřová panenka s brusinkovou omáčkou a cuketovymi placičkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 PatrikChefLizoTomis 40 min
Hovězí filet s hráškovým a květákovým pyré Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 PatrikChefLizoTomis 40 min
Vepřová panenka s bramborovo-kukuřičným dortíkem a sýrovou omáčkou, ozdobené slaninou Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 PatrikChefLizoTomis 40 min