Recepty a tipy na rychlovky s časem přípravy do 20 minut
Vaření ze zbytků zeleniny, jablek, starého pečiva nebo čehokoliv dalšího není žádná ostuda. Naopak; i z takových surovin může vzniknout skvělé jídlo, které bude rychle hotové a navíc se díky němu vyhnete zbytečnému plýtvání, čímž ušetříte peníze. Máte doma zbytek masa, trochu šťávy nebo omáčky a k tomu třeba kus knedlíku, starou housku či přebytečnou uvařenou rýži? Vše nakrájejte na malé kousky a smíchejte buď v hluboké pánvi, nebo to nasypte do pekáčku a nechte 20 minut prohřát v troubě. Vynikající večeře je hotova!
Za 20 minut můžete mít hotový i výborný a tradiční dezert - takzvaná Horká láska, to je vanilková zmrzlina přelitá lesními plody svařenými s cukrem a máslem. S touto kalorickou bombou je třeba šetřit, ale jak jednou ochutnáte, okamžitě jí propadnete. Koupili jste chleba, ale stihnul vám ztvrdnout? I to můžete do 20 minut vyřešit. Namočte jej, zabalte do alobalu a dejte ho na 20 minut do trouby vyhřáté na 200°C. Bochník vyndáte ven jako znovu čerstvý!
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 4 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 18 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49