Nové komentáře za posledních 7 dnů
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Zdravím dievčatá. U nás sa v priebehu dňa celkom vyčasilo a…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Hezkou zamračenou sobotu, u nás dnes krůtí pečené plátky na…“ tara23, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přečtěte si Zobrazit více
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Jak udělat z tvrdých rohlíků a oschlých koláčů zase čerstvé pečivo? Pomůže voda, mikrovlnka i papírová utěrka
Sladké dýňové máslo si zamilují dospělí i děti: Voní skořicí a vanilkou, připravené je zhruba do hodiny
17. 5. 2024 14:50
17. 5. 2024 14:09
17. 5. 2024 13:45
17. 5. 2024 13:24
17. 5. 2024 13:05
17. 5. 2024 11:51
17. 5. 2024 11:46
17. 5. 2024 11:44
17. 5. 2024 09:25
17. 5. 2024 09:16
17. 5. 2024 08:47
17. 5. 2024 08:34
17. 5. 2024 07:53
Super rychlý a výborný krém. Používám ho do piskotovych dortů, rolad, minipavlova... Vždy šlehám mascarpone i šlehačku najednou, samozrejme obojí řádně vychlazené, v čisté suché míse a nikdy se mi nestalo, že by se krém srazil nebo nepovedl. Ze začátku šlehám pomalu, aby se obojí spojilo a pak na vysoké otáčky do krásně hladkého a tuhého krému.
17. 5. 2024 05:48
17. 5. 2024 03:50
Předchozí 1 2 3 4 5 … 13 Další