Haše z vepře
Haše je klasické jídlo, ve kterém lze zpracovat i levnější kousky vepřového, případně můžeme přidat i maso, které zbylo například z vývaru. Podáváme ji s bramborami nebo kouskem chleba.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 314 kJ / 1 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,68 g |
Tuky | 33,02 g |
Vláknina | 26,57 g |
Cholesterol | 174 mg |
Sodík | 2,74 g |
Sůl | 6,52 g |
Sacharidy | 75,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nákup pořídíme u řezníka poměrně levně. Pokud nemáte v okolí řezníka, můžete použít třeba žebra, nebo kousek plecka.
Ve školní družině mi osobně vztah k haši trochu pokazili, tak věřím, že bude chutnat i vám neposkvrněným školní jídelnou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 20 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Evellinka uvařila před 39 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 45 minutami
Afrika řezy
viki85 uvařil před 58 minutami
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 1 hodinou
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 1 hodinou
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 2 hodinami
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 2 hodinami
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 3 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Další recepty
Suroviny: hlava vepřová, mrkev, cibule, celer, koření nové koření, pepř celý, sůl mořská, voda, maso, cibule, mouka hladká, rohlík, vývar masový, kmín drcený, pepř mletý, česnek, majoránka, sádlo
Haše z vepře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lY7Yg
0 názorů