Uzená polévka s kroupami
Polévka z uzených žeber je vydatná, maso s krátkými vlákny je chutné a kroupy dodají sytost. Určitě se bude hodit vyzkoušet recept v podzimních dnech. Jako hřejivou přesnídávku či součást lehčího oběda.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 427 kJ / 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,24 g |
Tuky | 0,45 g |
Vláknina | 10,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 18,60 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 3. 2024 11:58
4. 2. 2019 17:05
Zkusila jsem ji s kroupami, ale nijak zvlášť mě to neoslovilo. S rýží je rozhodně jemnější a tedy i chutnější.
Maso jsem upekla a bylo též jemné, šťavnaté a chutné...
1. 2. 2019 13:34
takto výborná a jemná i upečené maso je jemné chuti, ovšem když nepřidám ostré koření...
8. 11. 2015 12:30
Přidám sem fotku a bodík
2. 1. 2014 02:43
25. 11. 2012 17:02
25. 11. 2012 16:14
25. 11. 2012 15:58
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 3 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 16 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Studený bramborový salát s cibulí a kyselými okurkami
Cecilka21 uvařil před 43 minutami
Domácí langoše
PetraSt uvařila před 45 minutami
Hrnková buchta s tvarohem
Astonka uvařila před 49 minutami
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 1 hodinou
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 2 hodinami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 3 hodinami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 3 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 3 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Namáčet kroupy před vařením? Jakou dobu namočení potřebují a jaký to má význam?
Jak si vychutnat kroupy podle našich babiček: Kroupová smaženice, polévka nebo kroupové zelí chutnají božsky a moc nestojí
Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně
Další recepty
Tématické fráze: uzená polévka s kroupami uzená polévka s kroupami recept polévka uzená s kroupami polévka z uzených žeber s kroupami polévka z uzeného masa s kroupami uzena s kroupami uzena polevka s kroupama polévka s kroupami uzena polevka s kroupy uzená polévka uzená polévka s kroupami recepty polévka z uzených žeber uzena polevka z žeber uzená polevka v pomalém hrnci uzena kroupova polevka uzená polévka ze žeber nejlepší uzená polévka s kroupami uzená polévka z žeber s kroupami polévka z uzených žeber v pomalém hrnci recepty uzena polevka
Suroviny: žebra uzená, mrkev, česnek, cibule, koření nové koření, sůl, kroupy
Uzená polévka s kroupami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKGl
8 názorů