Králík Karlík
Suroviny pro 3
3
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Já dnes smažil tři stehýnka. To třetí bylo od králíka Inocence , který měl jen jednu nohu,silikonové uši,místo předních nohou pirátské háky a ocas z papíru. Jo a měl průkaz ZTP.... :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 9. 2014 16:32
Petra Ku.: Jo.Přední jsou chutnější. Ale já se stejně vždycky raději zakousnu do pořádné zadní kejty !
25. 9. 2014 14:40
cekrops: To víš, že chutnalo, já mám smaženýho králíka nejradši, hlavně přední kytky
25. 9. 2014 14:34
Petra Ku.: Tak sláva! Hlavně že chutnalo !
25. 9. 2014 14:30
Víťo, dneska jsme měli smaženýho králíka (dělala jsem řízky z vykostěných hřbetů) a moc jsme si pošmákli
18. 2. 2013 17:07
No, ten právě není na obzoru. A ty v obchodech na mně působí spíše odpudivě. Musím sehnat domácí zdroj
18. 2. 2013 16:48
BILKOVAI: A co ti v tom brání? Stačí dát za ušiska nějakému králíkovi
18. 2. 2013 15:07
Víťo, velké chutě mi děláš. Takto usmaženýho králíka jsem léta nejedla. Hned bych si dala
18. 2. 2013 09:30
no tuhle baštu také můžeme vtipný recept, jenom jsi zapomněl napsat, že ho také před přípravou učíme plavat což se ovšem nedaří, neplave a neplave
17. 2. 2013 23:19
Takto malá stehýnka se nemusí nařezávat a ani vykostit,je to z mladého králíka,když poměříte vidličku.To je hotové poměrně brzy.A navíc králík domácí je křehký a úplně něco jiného, než kupovaný a rybinou krmený.Popis je úplně normální a z praxe.Výborný pokrm.
17. 2. 2013 22:48
cekrops: super pobavila jsem se
17. 2. 2013 21:19
králik je fajn maso, ale ta detailní poprava...můj ty tondo koulanetej to je sadomaso
jak si to velestehno dlouho smažil?? to muselo trvat, než se to propeklo, ne??
jak si to velestehno dlouho smažil?? to muselo trvat, než se to propeklo, ne??
17. 2. 2013 21:15
cekrops: Kup si mačetu a rosekej ho!. Myslím to stehno. Já taky vždy nakrojím aspoň ke kosti, ať už králičí, nebo kuřecí stehno a peču v troubě. Je to úplně jiné a lepší. Zkus
17. 2. 2013 20:48
17. 2. 2013 20:33
králíčí řízečky máme rádi, ale stehýnka vykostím a z kostí uvařím ještě i polívečku
17. 2. 2013 19:17
PS: Až si seženu ten správnej vykosťovák , tak to potom bude "Texaský masakr motorovou pilou" jen pohádka pro zapruzené adolescenty !
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 5 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 5 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 7 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 8 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 9 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: králík v trojobalu králík recepty recept na králíka predni nohy z kralika králičí přední nohy recept králík jak ho vykostit kralici nohy recept recepty z králíka jak upravit králíka králičí nohy králičí přední nohy recepty na králika jak vykostit kralika kralici kytky králičí předek recepty recepty ze staršího králíka předni nohy kralík kralik predni nohy recept králík přední nohy jak upravit z králíka
Suroviny: stehno králičí, brambory, olej, sůl, strouhanka, vejce, mouka
Králík Karlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2JMM
23 názorů