Kefírové anglické bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 129 kJ / 3 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,00 g |
Tuky | 71,32 g |
Vláknina | 29,86 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 6,58 g |
Sůl | 16,40 g |
Sacharidy | 615,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to těsto velice příjemné na omak, určitě by se z něj daly upéct i rohlíky, veka nebo cokoliv jiného....a nádherně voní.
Hotové bagety jsou dobré a syté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 9. 2018 16:58
Bagety jsou moc dobré, jen příště udělám z poloviny, teď jsme jich měli snad 20 menších kusů . A syté jsou
29. 7. 2012 15:31
Moc dobrý recept jako vždy Určitě zopakujeme Přidávám bod i foto
4. 4. 2012 17:44
1974andrea, chocolate: holky, moc děkuju - za vyzkoušení i fotky. Vždycky mě potěší
4. 4. 2012 16:31
Přidávám konečně foto z nedělního pečení.Bagetky byly výborné.
1. 4. 2012 17:57
Tak Ivčo, dopečeno, ochutnáno a nafoceno. Jsou moc dobré a ta sušená smažená cibulka v nich nemá chybu. Foto dodáno
1. 4. 2012 15:58
chocolate: tak to hej....ja som ho mala v chladnicke dlhsie....vies co hrozne to bolo, az ma striaslo ked som si spomenula na tu chut.....
1. 4. 2012 15:56
vybusna:Ne ne, mám čisté sádlo bez výpeku z minulé neděle.
Já to tam "prdnu" a uvidíme.
Já to tam "prdnu" a uvidíme.
1. 4. 2012 15:38
1974andrea: to by bolo skvele....susena cibula je bozia....moja tehotna dcera ju pojeda lyzicou, len tak bez nicoho
1. 4. 2012 15:31
chocolate: tak si predstav, ze ja som mala v chladnicke asi dva mesiace husie sadlo...resp. ked som piekla hus, tak som si zlievala, takze ten vypek..ale ja to chapem ako sadlo. no a potom som isla varit nieco, kde som to sadlo pouzila a musela som to vyhodit....strasne to chutilo...potom mi mamka povedala, ze ano, ze taketo vypecene sadla su len na okamzite pouzitie, ze ked stoja, tak ako keby zosmrdli....ze nie je to poriadne preskvarene....
1. 4. 2012 15:29
chocolate:Tak schválně, jak dopadneme
1. 4. 2012 15:28
magdalenka:|Tak jsem hned volala sousedovi, že holky naše slovenské po něm touží a hlavně po jeho sušené cibuli, tak se tam prý taky chystá
1. 4. 2012 15:28
Já se je dnes chystám dělat a mám jen husí sádlo, to by nemělo vadit, ne?Je to relativně malé množství.
1. 4. 2012 15:18
1974andrea: pošli...
1. 4. 2012 15:18
maris: Vietnamci u nás ešte potraviny, zeleninu ako u vás neprevádzkujú...čo je zvláštne. Bufety a bistrá áno.
1. 4. 2012 15:15
vybusna:Já ji mám od kamaráda, bude ji tady v Čechách distribuovat asi do Lidlu. Je vynikající a bude asi za 13Kč. Mohla bych ho poslat dělat kšefty na Slovensko, když tam není k dostání
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 6 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 7 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 9 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 10 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Kinder pingui vypadá i chutná famózně. Jednoduchý postup ukážeme ve videonávodu
Další recepty
Tématické fráze: kefírové rohlíky pekárny chleba recenze anglický rohlík rohlíky z kefíru bageta recept anglické rohlíky z domácí pekárny bagety recept anglické rohlíky domácí bageta anglicke rohliky recept domaci anglicky rohlik recept na bagetu domácí pekárny recenze recept na anglické rohlíky recept bageta domácí kefír bagety v domácí pekárně domácí pekárna anglické rohlíky anglicky rohlik recept bagety z domácí pekárny
Suroviny: kefír, voda, sádlo, sůl, kmín drcený, česnek sušený, mouka hladká, cukr, droždí, vejce, slanina anglická, sýr strouhaný
Kefírové anglické bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkA3
56 názorů