Croissanty s jednoduchou přípravou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 25 006 kJ / 5 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,81 g |
Tuky | 315,77 g |
Vláknina | 25,15 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 653,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Môžeme plniť slanou náplňou, napr šunka, syr, chorizo, povrch sypať syrom a pod.
Cesto je treba v chladničke dobre vychladiť, mňa tlačil čas, takže teraz nie sú croissanty úplne perfektné.
Pridávam kvôli úplne jednoduchému spôsobu prípravy croissantového cesta, odpadá zložité prekladanie.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 5. 2015 09:45
senky:pozdravujem Marka!
23. 5. 2015 22:04
magdalenka: koupila jsem si od Tescomy trojúhelníkové vykrajovátko, tak jsou stejné, jinak by byl každý pes jiná ves
P.S. Marek jich snědl ke svačině 12
P.S. Marek jich snědl ke svačině 12
23. 5. 2015 16:47
senky:Janula, máš ich ako maľované...nazaj krásne. A ako by mi teraz dobre padli! Pečiem, len ak prídu kobylky, takže závidím!
23. 5. 2015 16:40
Magduško, vracím se do CMC dnes zase poněkolikáté Tvoje "krocánky", naštěstí mladý spí, ale jak se vzbudí, vím přesně, co bude
Přidávám dnešní foto a další dík
Přidávám dnešní foto a další dík
27. 2. 2015 15:42
Výborni
5. 1. 2015 13:15
Irenka, vďaka. Potešila si ma.
5. 1. 2015 13:09
Magdalenko dneska je opět peču, zadělávala jsem v DP a těsto jsem měla dost řídké, takže se mi nepodařilo udělat tak úhledné válečky jako tobě V lednici mi těsto ještě nakynulo, ale nevadí to chuti
18. 7. 2014 18:03
magdalenka:Dnes si na trhu kúpil domáce masielko na jeho croissantíky. Mlsoun jeden! Ale strašne mi lezie na nervy,jak nakukuje do kuchyne keď ich pečiem . Kontroluje a vôbec je neznesiteľný .
A potom to "žerie" slušnejšie to napísať neviem priamo horúce vybrané z trúby. Nechápem ,jak to môže v tej pracke vôbec držať !
A potom to "žerie" slušnejšie to napísať neviem priamo horúce vybrané z trúby. Nechápem ,jak to môže v tej pracke vôbec držať !
18. 7. 2014 13:43
Veronika.Hrozna: Je mi potešením, že sa recept u vás zabýval a croissanty stále chutia.
13. 7. 2014 21:07
Veronika.Hrozna: Teď jsem vyndala z trouby! Přesně tři hodiny mě kontroloval jestli budou do začátku hotové!
13. 7. 2014 20:56
magdalenka: K finále majstrovstiev sveta si moja polovička vydupala tvoje croissanty.Práve ich dopekám ! Do konca futbalu ten plech určite spapká.
22. 4. 2014 17:32
Jitkas: ani nevieš, aká som rada. A myslím, že by sme si vedeli jedna u druhej pochutnať - len tak mimochodom...
22. 4. 2014 15:18
A jako vzdy velike ovace a aplauzy, je to proste uzasny recept!
2. 11. 2013 21:27
Veronika.Hrozna: foto máš úžasné!
2. 11. 2013 17:39
Dnes se povedly famózně přidávámm foto,je na velkém talíři ,to schválně ,aby bylo vidět,že to není takovej malinkej prcek. Okolo jsou přílohy aby to měla moje polovička k čemu přikusovat!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 1 hodinou
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 14 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Právě bylo uvařeno:
Buchta - prošívaná deka
olca1983 uvařila před 6 minutami
Levandulový med (sirup)
Marcela0123 uvařila před 45 minutami
Míša dezert ve skleničce
selloiva@gmail.com uvařila před 1 hodinou
Šunkofleky
Petra.zalis uvařila před 1 hodinou
Koláč s hroznovým vínem
Sasenka uvařila před 1 hodinou
Falešný španělský ptáček
Ljenka uvařila před 1 hodinou
Moje bulharka
3petr84 uvařila před 2 hodinami
Šneky z listového těsta
AndreaMarie12. uvařila před 2 hodinami
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 11 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Brownies cheesecake podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a překvapí netradiční chutí a vůní
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: recepty ládi hrušky crosanty croasant s nutelou croasant láďa hruška croasant crosanty recepty recept na croissanty croasant recept croissant recept francouzský croasant recept crosanty recept crosanty podle ládi hrušky croasant ládi hrušky croasant podle ládi hrušky jak vyválet těsto na croasant lada hruška crosanty croasant z listového těsta recept na domácí croasant croasant lada hruska motani croisantu syrove crosanty
Suroviny: mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, sůl, smetana kysaná, vejce, máslo, máslo, mouka hladká, vejce, nutella
Croissanty s jednoduchou přípravou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poMy
121 názorů