Rebarborová omáčka s estragonem
Sezónní rebarboru můžete zužitkovat i jinak, než do moučníku. Vyzkoušejte zajímavou rebarborovou omáčku s estragonem. Kombinaci nakyslé chuti a jemně pikantního estragonu si dobře vychutnáte s pečeným kuřetem.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 723 kJ / 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,25 g |
Tuky | 1,13 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: kniha Poklady klasické kuchařky, upraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2014 11:52
buffalo: Děkuji, bylo to opravdu moc dobré a určitě budu v sezoně dělat pravidelně
27. 5. 2014 11:25
je to dobrá kombinace s tím masem...ve španělsku jsem jedl jablečné pyré k vepřové panence na soli a s opečeným bramborem...
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 17 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno před 23 hodinami
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno před 23 hodinami
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno 8. 6. 2024 08:13
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Právě bylo uvařeno:
Hráškový krém se smetanou
Vacek Milan uvařila před 3 minutami
Jednoduchý domácí chleba
encor uvařila před 37 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Petaja uvařila před 2 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Smažený květák bez vaření
Jurkano uvařila před 10 hodinami
Vepřová játra - luxusní
Fitulka uvařil před 11 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
Fitulka uvařil před 11 hodinami
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní
malirka1 uvařil před 11 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
sweeddy uvařila před 12 hodinami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
sommde uvařil před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset otázek a odpovědí ke zpracování rebarbory v kuchyni. Jak ji upravit a co z ní uvařit
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Salátové okurky potřebují dobré hnojení: Pomůže mulč, naopak velké množství hnojiva a špatné dávkování škodí
Další recepty
Tématické fráze: rebarborová omáčka rebaborová omáčka recepty s estragonem s estragonem
Suroviny: rebarbora, cukr, voda, estragon
Rebarborová omáčka s estragonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6RV
2 názory