Putování za švestkovou vůní
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 20 870 kJ / 4 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,75 g |
Tuky | 208,25 g |
Vláknina | 44,35 g |
Cholesterol | 682 mg |
Sodík | 542 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 661,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo pudinku můžeme použít i želatinu.
Putování za švestkovou vůní je knížka pro děti od Ludvíka Aškenazyho ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 9. 2023 08:16
6. 11. 2017 12:56
5. 11. 2017 21:34
7. 10. 2014 21:50
13. 9. 2014 11:19
7. 9. 2014 22:24
30. 8. 2014 15:54
28. 8. 2014 18:14
28. 8. 2014 17:56
28. 8. 2014 16:44
28. 8. 2014 16:13
28. 8. 2014 14:58
Prosim, co je to ta ruzova voda a kde ji koupim?? (znam jen svecenou vodu
28. 8. 2014 08:00
28. 8. 2014 04:57
27. 8. 2014 20:51
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 9 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 6 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 8 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 9 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 10 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Příprava plechů před pečením: Každé těsto vyžaduje trochu jiný postup. Poradíme, jak na to, aby se pečení povedlo
Proč předehřívat troubu před pečením moučníků? A jak péct různá těsta
Jahodový dort podle Terezy z Peče celá země: Skvělý dárek na Den dětí, který všechny dostane svou famózní chutí
Další recepty
Tématické fráze: zprávy nova tncz 30.8.
Suroviny: mouka polohrubá, mléko, olej, kypřící prášek, vejce, cukr vanilkový, cukr moučkový, kakao, tuk, mouka hrubá, smetana zakysaná, cukr moučkový, mléko, pudink vanilkový bez vaření, švestky, skořice, voda růžová, cukr, pudink jahodový, voda
Putování za švestkovou vůní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mVzn
16 názorů