Kančí gulášek trochu jinak
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 165 kJ / 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,99 g |
Tuky | 14,04 g |
Vláknina | 11,04 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 539 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 36,43 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 11. 2015 10:24
Děkuju za super recept.Dnes jsem poprvé zkusila kančí maso.U nás v rodině,kdyby se dozvěděli,že vářím kančí maso nejedli by to.Já musím být diplomat.Každý má jiný názor na postup vaření.Hold nemůžete se zavděčit všem.Já vám fandím a nenechte se odradit kritikou.Zdravím
19. 1. 2015 11:51
mischelinka:
Píšete: "Kančí gulášek trochu jinak" S tím nelze polemizovat, ani kdyby to byl gulášek z prasečích oušek
"Masox" také občas používám..., dokonce i do guláše, pokud potřebuji připravit více šťávy k dalšímu požití.
Ale, pokud byste vařila GULÁŠ tradičně, t.j. bez použití toho "ďáblova" vynálezu, tak byste sama seznala, že "masox" až tak nutný není
Proč necháváte "nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout", když ho pak stejně mučíte dalším vařením...
SOUHLASÍM ale s vaším komentářem: "...do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chuť..."
Píšete: "Kančí gulášek trochu jinak" S tím nelze polemizovat, ani kdyby to byl gulášek z prasečích oušek
"Masox" také občas používám..., dokonce i do guláše, pokud potřebuji připravit více šťávy k dalšímu požití.
Ale, pokud byste vařila GULÁŠ tradičně, t.j. bez použití toho "ďáblova" vynálezu, tak byste sama seznala, že "masox" až tak nutný není
Proč necháváte "nakrájené kančí maso a necháme zatáhnout", když ho pak stejně mučíte dalším vařením...
SOUHLASÍM ale s vaším komentářem: "...do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chuť..."
19. 1. 2015 11:07
Kamilka, niekto cítil potrebu rýpať...ber to tak a povznes sa na to.
19. 1. 2015 10:00
Masox pochopitelně dávat nikdo nemusí,stačí osolit.Masox pouze zvýrazní chuť masa.Taky je tu spoustu receptů kde se dává do gulášů rajčatový protlak,který však podle mne dokonale potlačí chutˇmasa,ale cítím rajskou(vlastní zkušenost)ale rozhodně to neznamená,že budu hanit tyto recepty.Každý máme jiné chutě.Taky nechápu proč tady propíráte knedlík,když tu na něj neuvádím recept a mimochodem,je domácí,dělaný v pekárně,chuťově výborný a že tak nevypadá za to fakt nemůžu.No hold asi nebudu odbornice na vření Nic proti gustu
18. 1. 2015 20:17
tejaja;špagetka - Máte obě pravdu, sama domácí houskový knedlík neumím a opravdu nebylo uvedeno, že je domácí. Už do toho nebudu kecat...
18. 1. 2015 15:18
Eliška Havelková: U nás sa robia knedle len páperové, ľahúčke, z kysnutého cesta. Knedlík nesmie byť hutný, zemiakový nedostať v obchode vôbec ani ho nikto nerobí, nie je to zvykom, žemľový v obchode tiež nekúpite a málokto ho urobí doma, skôr tí, ktorí pršli z iných končín.
http://www.toprecepty.cz/recept/2747-kynuty-knedli...
http://www.toprecepty.cz/recept/2747-kynuty-knedli...
18. 1. 2015 15:07
Eliška Havelková: nevidím nic špatného na kupovaném knedlíku. Také si ráda občas koupím kvalitní hotový knedlík. V receptu není psáno, že je to knedlík doma dělaný současně s gulášem, takže je jen na autorce, jakou přílohu použila.
18. 1. 2015 14:43
A knedlík je podle mě kupovaný - má takový ten vatovitý vzhled.
18. 1. 2015 11:42
Kdyby se mi dostalo do ruky kančí maso, URČITĚ bych tam nedávala masox.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 8 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 9 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 10 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 12 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 12 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Jak hnojit rajčata: Správné postupy zajistí bohatou úrodu a zdravé rostliny po celou sezonu
Recepty z českých filmů: Nadýchaná a rychlá bublanina paní Mráčkové skvěle chutná s jahodami
Další recepty
Tématické fráze: kančí guláš s černým pivem kanči s rajcaty jaké koření se dává do kančího guláše dává se do kančího guláše hořčice co do kancího guláše na zvýraznění chutí doporučit recept kančí guláš s houbami jakou chuť má kančí maso kanci bujón kdy se dává rajčatový protlak do gulase kdy se dává masox do guláše kančí maso v tlakovém hrnci dava se do gulase hořčice guláš z kancího kančí. guláš recept top recepty kanči guláš recept ma kanci maso vření tlakový hrnec co z kancího masa kančí guláš s rajčaty doba vreni v tlakovem hrnci
Suroviny: maso kančí, cibule, koření na divočinu, koření paprika gulášová, bujón hovězí, olej, mouka hladká
Kančí gulášek trochu jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wAZr
9 názorů