Fazole " morituri te salutant "
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 735 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,74 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 7,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 710 mg |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 37,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
PS : To pívo bych raději nevynechával . . . :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 2. 2015 20:34
cecilka:
...já ale neříkám, že nemám rád konzervované suroviny... Ale je fakt, že sušené fazole moc nevařívám - když tak na polévku, nebo občas ještě ty "goliáše" např. do salátů.
Levorukost? Přijde mi, že na obrázku je kromě talíře vše ostatní zrcadlově převráceno...
...já ale neříkám, že nemám rád konzervované suroviny... Ale je fakt, že sušené fazole moc nevařívám - když tak na polévku, nebo občas ještě ty "goliáše" např. do salátů.
Levorukost? Přijde mi, že na obrázku je kromě talíře vše ostatní zrcadlově převráceno...
24. 2. 2015 19:47
Víťo,ten Tvůj"hubopal"by chutnal manželoviale já bych si také ždibek dala,mňam
Dělávám z"plechovkových"fazolí,které nechám jen 5minut provařit také podobněJe to vděčná rychlovka
Dělávám z"plechovkových"fazolí,které nechám jen 5minut provařit také podobněJe to vděčná rychlovka
24. 2. 2015 18:05
cecilka: Určitě se nic nestane,když tam dáte "poctivé" domácí fazole
24. 2. 2015 13:46
U nás má hlavně manžel rád "plechovkové" fazole a na ostro. Podobně i dělám. Jen určitě ne 30 minut. Já více méně jen prohřeju, pokud dávám klobásu, tak malinko déle, ale tak do 10 minut.
24. 2. 2015 13:38
Asi to bude skvelé jedlo, no obávam sa, že keď po toľkých štipľavých prísadách poviem "zápalka", vyšľahne mi z úst pekelný oheň. Viď Pelíšky.
casino: aj ja som ľaváčka a vôbec mi to neprekáža. Iba, podľa štatistík, ľaváci umierajú skôr ako tzv. normálni.
A ešte k receptu, podobne ako casino, nemám rada konzervované suroviny kvôli rozličným umelým konzervantom. Takže, stane sa niečo, keď dám ako základ fazuľu z domáceho "chovu" + všetko ostatné podľa vášho predpisu?
casino: aj ja som ľaváčka a vôbec mi to neprekáža. Iba, podľa štatistík, ľaváci umierajú skôr ako tzv. normálni.
A ešte k receptu, podobne ako casino, nemám rada konzervované suroviny kvôli rozličným umelým konzervantom. Takže, stane sa niečo, keď dám ako základ fazuľu z domáceho "chovu" + všetko ostatné podľa vášho predpisu?
23. 2. 2015 17:13
casino: No, píši levou ale jinak si "vše" dělám pravou ! A těch 20 minut bych bral vskutku jako maximum! Raději ten čas ještě opravím....
23. 2. 2015 16:55
No a nebylo by lepší, než beztak už někdy rozvařené fazole z PLECHU 20 minut (a ještě chvilku) vařit, použít raději mletý vavřín?
Podle obrázku je pán patrně levák, nebo se zase pletu?
Podle obrázku je pán patrně levák, nebo se zase pletu?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 7 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 8 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 10 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 11 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 11 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Další recepty
Tématické fráze: salát z plechovkové fazole video recepty fazole z plechovky
Suroviny: fazole červené v chilli, klobása, cibule, česnek, bobkový list, tabasco, kečup sladký, feferonka sterilovaná
Fazole " morituri te salutant "
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L2w4
7 názorů