Katův šleh 2
Máte rádi pikantní jídla? Katův šleh je maso na zeleninovém podkladu a určitě vám bude chutnat. Doporučujeme podávat s bramborami, bramboráčky či topinkami a máte vynikající oběd nebo znamenitou večeři.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 443 kJ / 1 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,13 g |
Tuky | 33,09 g |
Vláknina | 8,32 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 684 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 32,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Podávejte s opečenými bramborami nebo bramboráčky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 12. 2021 23:37
Dobré..foto přidáno..
5. 1. 2016 16:34
Tom Beyk:není nad čerstvost potravin,nerad používám věci z konzerv a zavařené věci, a vy si to dělejte podle sebe ale já to dělám tak a chutná mí to
5. 1. 2016 16:27
...dělám také ale zeleninu dělám zvlášť na druhé pánvi, lehounce podusím aby byla šťáva a pak přidám k masu. To na fotce se mi jeví jako příliž suché.
Nejvíc mi to ale stejně chutná, jak píše J.Remková, s domácím lečem - tady už jsou chutě a vůně "prolnuté",je to rychlejší a s hranolky z trouby je to mls.
Nejvíc mi to ale stejně chutná, jak píše J.Remková, s domácím lečem - tady už jsou chutě a vůně "prolnuté",je to rychlejší a s hranolky z trouby je to mls.
5. 1. 2016 10:57
Jana Remkova:vyzkoušej čerstvou zeleninu
5. 1. 2016 10:56
fialkalenka: dík
4. 1. 2016 17:16
Mám ráda ostré. Určitě jsem to taky nějak dělala, ale já používám scezené lečo
4. 1. 2016 15:05
To vypadá moc dobře! A musí to být strašně dobré! Musím ten recept vyzkoušet!
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové žaludky na smetaně s tymiánovými bramboráčky
Přidáno před 4 hodinami
Topinky s masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Králičí játra na slanině, cibuli a rajčatech
Přidáno před 6 hodinami
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno 8. 6. 2024 16:39
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Právě bylo uvařeno:
Špekové brambory v tlakovém hrnci
Artaban uvařila před 8 minutami
Rohlíky jako dech - úžasné
Rorejsek uvařila před 21 minutami
Piškotová nepečená roláda
MarinetteQueen3 uvařil před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s kokosovým mlékem a kari (Kuřecí na kari)
Danoouch uvařil před 2 hodinami
Mrkvový krém
Danoouch uvařila před 2 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
Marketa Volfova uvařila před 3 hodinami
Vepřové jazýčky na hrášku a kapii
Tamarilka uvařila před 5 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
olca1983 uvařila před 5 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
encor uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho se vaří vepřové maso? Ať už kýta, panenka, nebo krkovice, každá část potřebuje jinou tepelnou úpravu
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: katův šleh nejlepší recept katův šleh nejlepší recept katův šleh top recepty katuv sleh recepty katův šleh se zeleninou nejlepsi katuv sleh katův šleh recept katův šleh recepty recept na katův šleh recept katův šleh priprava katuv šleh www tn cz katův šleh s lečem katův mls katův šleh top recepty katuv sleh top recept recept katuv slech katuv slech recepty katův šleh s paprikou katuv slech
Suroviny: kýta vepřová, paprika čerstvá červená, chilli paprika čerstvá, rajče, kečup sladký, pórek, sůl, pepř, česnek, olej
Katův šleh 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1PLP
7 názorů