Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen) z remosky
Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Energie | 5 293 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,57 g |
Tuky | 81,67 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 1,91 g |
Sůl | 0,56 g |
Sacharidy | 88,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Korpus není nijak vysoký, takže nečekejte buchtu na prokrojení a krému by možná někomu stačila i polovina, ale my rádi hooodně šťavnaté, takže pro nás tak akorát. Upravit množství si může každý libovolně :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 6. 2018 08:38
19. 6. 2018 08:34
28. 3. 2018 14:23
28. 3. 2018 14:06
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 7 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 4 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 5 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 7 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 8 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jaké maso použít do francouzských brambor a jak ho správně připravit? Vyzkoušejte to s námi
Francouzské brambory - jak je připravit podle oblíbených receptů. Jaké použít brambory, co k nim přidat a jak vše zapéct
Další recepty
Tématické fráze: bezvaječné řezy remoska recepty bezvaječné zákusky recepty bezvaječné řezy recept bezvajecny korpus jednoduchy šťavnatý korpus bezvaječne zákusky kokosové bezvaječné řezy recept remoska-řezy počet nakažených v čr šťavnatá bezvajecna buchta kokokosové bezvaječné řezy recept šťavnatý čokokoláč bezvaječné recepty recepty z remosky bezvajecna ovocna buchta tvarohová bezvajecna buchta fofr řez bezvaječné zákusky recept recepty bezvaječne buchty
Suroviny: jogurt bílý, cukr krupice, mouka polohrubá, soda jedlá, kakao, smetana ke šlehání, tvaroh měkký, cukr vanilkový, cukr moučkový, kokos, čokoláda, kakao, cukr skořice
Fofr bezvaječné šťavnaté řezy (nejen) z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yG66
4 názory