Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 13 076 kJ / 3 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,68 g |
Tuky | 210,08 g |
Vláknina | 15,48 g |
Cholesterol | 546 mg |
Sodík | 442 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 155,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tlakový hrnec, který vám připraví během chvilky večeři pro celou rodinu. Hodí se jak ke standardnímu vaření, dušení a smažení bez tuku, tak k rychlé přípravě pokrmů pod tlakem. Jedno přepnutí ventilu na poklici urychlí přípravu pokrmů až o desítky minut! Hrnec si oblíbíte pro snadnou manipulaci díky systému otevírání/zavírání pomocí jedné ruky. Je vybaven pěti pojistkami pro bezpečné použití a vhodný je pro všechny typy vařičů včetně indukčního.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 8 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 6 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 7 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 8 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 9 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 9 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 10 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí s koprová omáčka a fazolkami
Suroviny: krk hovězí, cibule, mouka hladká, máslo, olej, smetana, kopr, citron, cukr, sůl, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, voda
Hovězí maso v koprové omáčce podle Ondřeje Slaniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qBOR
0 názorů