Jablečný závin z maminčina notesu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 013 kJ / 2 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,95 g |
Tuky | 91,04 g |
Vláknina | 38,10 g |
Cholesterol | 263 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 387,23 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Čtyři nohy děláme proto, že největší zájem je o patky, které jsou doopravdy skvělé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 9. 2020 17:36
MamlajdaD: Jak kdy, pokud jsou jablka taková suchá tak nedávám pod ně nic. A když jsou šťavnatá tak používám strouhanku smíchanou s kokosem a je fakt, že jsem na to v receptu zapomněla tak to musím napravit.
10. 9. 2020 16:50
Tak to se čtyřmi krátkými nohavicemi znám! Ale nikde nepíšeš, že jablka podsýpáš , většinou se podsýpá strouhankou. Já podsýpám pod jablka směs drcených sušenek, smíchaných s kokosem. Je to moc dobré. Ty vůbec nepodsýpáš?To mne zajímá.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 6 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 4 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 5 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 6 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 7 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 8 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 8 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sladké i slané jablečné dobroty - uchování a zpracování jablek
Jablka mají v kuchyni široké využití, od moučníků a sladkých jídel přes kombinace s masem po různé saláty
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, droždí, mléko, máslo, strouhanka, jablko, ořechy vlašské, skořice, cukr, rozinky
Jablečný závin z maminčina notesu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W3MJ
2 názory