Polévka hokkaido (Dělená strava podle LK - Kytky + zelenina)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 931 kJ / 223 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 21,07 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,34 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévka voní zázvorem, je lehce štiplavá a s Misem nasládlo-nakyslá. S opečeným chlebem z toustovače jsem skvěle povečeřela. Chtěla jsem si vzít do práce, ale nebylo už co. Pokud bych použila zeleninový vývar, polévku bych určitě okyselila citronovou šťávou a lehce přisladila, třeba troškou medu nebo agáve sirupu. Můžeme přidat na posyp třeba lahůdkovou cibulku. Už jsem zkoušela několik hokaido polévek, ale tahle první nám všem chutná. Je to jenom o dochucení. Opečený chleba z toustovače přidá vůni navíc.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 18 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno 8. 6. 2024 09:59
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno 8. 6. 2024 08:13
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Právě bylo uvařeno:
Vepřový řízek naruby
Kubec uvařila před 27 minutami
Pudinková bábovka bez mouky
Alena2310 uvařil před 28 minutami
Banánové lívance
JakubSe uvařil před 32 minutami
Libečková polévka
Olympus uvařila před 36 minutami
Celerovo-čočková polévka s čubricou
Petra Dvor. uvařila před 57 minutami
Focaccia s čerstvými rajčaty
danila uvařila před 1 hodinou
Výborný domácí chléb podle časopisu Vlasta
Radka81 uvařila před 1 hodinou
Banánová buchta - hrnková
Cathy_1 uvařila před 1 hodinou
Hráškový krém se smetanou
Vacek Milan uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý domácí chleba
encor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady
Skvělý špekáčkový salát podle receptu od řezníka: Ochucený kečupem, worcesterem a majonézou chutná božsky
Další recepty
Suroviny: dýně hokkaido, cibule, olej olivový, zázvor, sůl, pepř, chilli,
Polévka hokkaido (Dělená strava podle LK - Kytky + zelenina)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qzKr
0 názorů