Jehněčí po provensálsku
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 508 kJ / 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,22 g |
Tuky | 22,87 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 49,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud dám rozmarýn a tymián celé větvičky, před podáváním je vytáhnu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2020 20:20
29. 11. 2020 18:52
29. 11. 2020 18:51
29. 11. 2020 18:46
29. 11. 2020 17:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 6 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 19 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Afrika řezy
viki85 uvařil před 1 minutou
Rajská polévka III
PavelKa uvařila před 14 minutami
Kuřecí čína
Martasss uvařila před 32 minutami
Makovec bez vajec
Petullka7 uvařila před 37 minutami
Koláčky od tety z Moravy
paprika1000 uvařila před 1 hodinou
Ředkvičkový salát s okurkou a červenou cibulí
Dana Lubovska uvařil před 1 hodinou
Candát na červené čočce
JirkaPotok uvařila před 2 hodinami
Vepřové maso v kedlubnách
trdlo uvařila před 2 hodinami
Fazolky s řapíkatým celerem
trdlo uvařil před 2 hodinami
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem
Dana Lubovska uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Výroba jelítek krok za krokem: Jak na přípravu této zabíjačkové pochoutky
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, česnek, petrželka zelená, cibulka, vývar, cukr krupice, tymián, rozmarýn, pepř, sůl, olej olivový, máslo, strouhanka, šťáva citronová
Jehněčí po provensálsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/joAv
5 názorů