Crème Chantilly
Pod vznešeným názvem crème Chantilly se skrývá šlehačka, ochucená vanilkou. Ač se jedná o velice jednoduchou záležitost, její chuť je opravdu dokonalá. Využijeme ji hlavně při zdobení dortů, nebo zákusků.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 3 134 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 75,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 12,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 6. 2023 14:15
23. 2. 2022 10:09
24. 1. 2021 14:48
24. 1. 2021 14:09
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Roláda s mandlovým krémem a malinami sušenými mrazem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí roládky s baby špenátem, vejcem a párkem
Přidáno před 18 hodinami
Treska po mlynářsku s třepanými bramborami
Přidáno 8. 6. 2024 10:22
Vaječná pomazánka s vejci a křenem
Přidáno 8. 6. 2024 09:59
Kedlubnová máslová polévka s hráškem
Přidáno 8. 6. 2024 08:13
Rajčatový chleba
Přidáno 7. 6. 2024 11:52
Právě bylo uvařeno:
Vepřový řízek naruby
Kubec uvařila před 24 minutami
Pudinková bábovka bez mouky
Alena2310 uvařil před 25 minutami
Banánové lívance
JakubSe uvařil před 29 minutami
Libečková polévka
Olympus uvařila před 33 minutami
Celerovo-čočková polévka s čubricou
Petra Dvor. uvařila před 54 minutami
Focaccia s čerstvými rajčaty
danila uvařila před 57 minutami
Výborný domácí chléb podle časopisu Vlasta
Radka81 uvařila před 59 minutami
Banánová buchta - hrnková
Cathy_1 uvařila před 1 hodinou
Hráškový krém se smetanou
Vacek Milan uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý domácí chleba
encor uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Crème Chantilly: Dokonale vyšlehaná a ochucená šlehačka je základem cukrářského umění
Nejjednodušší chleba na světě podle Josefa Maršálka: Díky podmáslí je krásně vláčný a díky sodě nadýchaný i bez kynutí
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
Další recepty
Suroviny: smetana ke šlehání, cukr moučkový, lusk vanilkový
Crème Chantilly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vEG5
4 názory