Candát v mandlovém obalu
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 944 kJ / 1 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 193,16 g |
Tuky | 69,62 g |
Vláknina | 15,48 g |
Cholesterol | 918 mg |
Sodík | 4,23 g |
Sůl | 10,14 g |
Sacharidy | 117,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept je koncipován jako bezlepkový, samozřejmě lze použít klasickou hladkou mouku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 3 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 45 minutami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 52 minutami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 2 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 3 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 3 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 4 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 5 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Další recepty
Suroviny: candát, vejce, koření na ryby, mouka hladká, strouhanka kukuřičná, sůl, šťáva citronová, mandle plátkové, olej
Candát v mandlovém obalu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MOpA
0 názorů